Keszol Sportbolt
4032 Debrecen, Pallagi út 2 . 

Telefon: 06309... megnézem
06303... megnézem

Fax: +36(52)349927 
Mutassa térképen!

Gördeszka

Cruiser board gördeszkáknak( Vinyl board, Woody board, Aluminium board) elsődleges tulajdonságuk, hogy nem túl nagyok, ezáltal fordulékonyabbak és jobban elférnek a kézben vagy táskában. Kerekeik nagyobb puha gumi kerekek, amik a városi közlekedésre lettek kifejlesztve. Lapjuk műanyagból és fából készülnek. Vannak akik a rugalmasabb lapokat szeretik, de vannak akik inkább a merevebb gördeszkákat kedvelik. A Powerslide  Woodpekker néven foglalja össze a három gördeszka típusokat, márkákat  (PlaylifeChoke, Volten) amik különböző felhasználási igényeket elégítenek ki.

Playlife a kezdőknek jelenthet egy nagyon jó ár/érték arányú lehetőséget. Azoknak akik elvárnak egy alap minőséget de nem szeretnének még az elején túl drága modellt, amire nincs még szükségük hisz még a tanuló fázisban vannak.

A Choke márka már nem csak a kezdőknek, hanem azoknak is nyújt alternatívát akik hosszabb távra terveznek és rendszeresebben, akár napi szinten szeretnék használni a gördeszkájukat.

A Volten széria pedig azoknak készült akik szeretik a magas prémium minőséget mind az anyag használatban, mind pedig a technikai jellemzőkben. Azoknak akik elvárják a legújabb fejlesztéseket a gördeszkájukon, és egy felső kategóriás minőségi sporteszközt szeretnének maguknak, amik a napi szintű használat során, a rendszeres gyakorlások alkalmával és a versenyeken is megállják a helyüket.

Long boardokhoz és Cruiser bordokhoz kínálunk kerekeket, csapágyakat, felfüggőket egyéb alkatrészeket.

Egyéb márkákat is forgalmazunk, mint pl. Roces, K2, Spartan, Hotwheels.

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu